LEDENLOGIN key

10 juni 2021
vanaf 12:30

online

Deze activiteit werd ingevuld door
HAK Dijle en Netevallei


Terug naar het overzicht

Webinar 'week van de robotchirurgie' H. hartziekenhuis Lier
https://www.heilighartlier.be/evenementen/webinar-week-van-de-robotchirurgie/


Let op! Deze activiteit is reeds afgelopen.

Het HeiligHartziekenhuis van Lier investeert in robotchirurgie en dat is niet toevallig. Innovatief denken vormt de rode draad doorheen onze strategische doelstellingen.

De dienst orthopedie, een belangrijke afdeling in het ziekenhuis, maakt voortaan gebruik van chirurgische robots voor het plaatsen van knie- en heupprotheses. Vanaf heden worden ook alle geïnstrumenteerde nek- en rugoperaties door de dienst neurochirurgie uitgevoerd met een genavigeerde robotarm. Door deze investering kunnen we de patiënt nauwkeurigere en meer reproduceerbare chirurgie aanbieden. Wat moet leiden tot betere resultaten.

Naar aanleiding van de week van de robotchirurgie, van maandag 7 juni t.e.m. zondag 13 juni, organiseert de dienst orthopedie, in samenwerking met de dienst neurochirurgie, een webinar voor zorgprofessionals met als doel meer informatie te verschaffen over het gebruik van robotchirurgie bij totale knie- en heupprotheses en bij rug- en nekoperaties. Tijdens dit webinar vertellen onze chirurgen jullie graag meer over de volledige werking en voordelen van de robotchirurgie.

Programma

12u30 Inleiding

12u30 Robot Surgery in totale heupprothese: know more, cut less

12u50 Robot geassisteerde totale knie: evaluatie na een half jaar

13u05 Obotic Assisted Spine Surgery – Europese expertise in Lier

13u20 Vragen 

13u30 Einde

Volg ons vanaf nu op Social Media

Met dank aan onze sponsors